Hlavní obsah
Článek

Módní návrhářka Blanka Matragi vypadá v šedesáti letech velice dobře. Je sice známo, že plastická chirurgie jí rozhodně není cizí, ale má nejen svěží vizáž, ale také božskou postavu. Na finále České Miss zvolila šaty ze své dílny a ukázala štíhlé tělo, ale také vnady v celé své kráse.

Šaty byly pořádně odvážné a Blanka se nebála svá ňadra ukázat bez podprsenky. Není se co divit, tady zemská přitažlivost rozhodně neúřadovala. Nebo i vnady jsou kvalitní prací plastického chirurga?

"S plastikami či jiným vylepšením nemám problém. Člověk by si měl dopřát to, co mu dodá sebevědomí. Jen bych asi odmítla radikální nože," řekla Super.cz Matragi. Ale které konkrétní zákroky podstoupila, neprozradila.

Postavu i pleť má skvělou především díky zdravému životnímu stylu a cvičení. "Necvičím na strojích, ale používám činky. Mám také ráda třeba zumbu. Důležitá je výživa a přírodní kosmetika. Zcela jsem vyřadila z jídelníčku pečivo, nevypila bych coca-colu a nespolkla bych nic, kde je chemická vazba. Nevezmu si ani prášek na bolení hlavy," dodala Matragi,

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám