Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR s největšími přírodními ňadry Lucie Králová (42) předvedla nejen své dokonalé vnady, ale také krásnou tvář. Králová se ukázala vůbec poprvé úplně nenalíčená. Super.cz byl u toho, když se Lucie připravovala na finále České Miss.

Ke svému kadeřníkovi a vizážistovi Martinu Žifčákovi dorazila zcela bez make-upu a dokázala, že modelky jsou krásné nejen až po nánosech šminek. Modelka si nechala u svého vlasového guru k nádherným zeleným šatům vyčesat obří drdol, Martin jí vytvořil dokonalý make-up a Lucie mohla vyrazit.

"Sama bych vlasovou kreaci doma nezvládla a pokud jde o významné akce, nikdy se ani o nic

podobného zásadně nepokouším. Vyčesat si drdol není žádná brnkačka, a tak se raději svěřím do rukou odborníků a nemusím se obávat o výsledek,“ vysvětlila nám Králová.

Její partner Jiří Šlégr (52) si prý doma vystačil sám. K žádnému kadeřníkovi by ho prý nedostala. „Tak to si buďte jistí, že ne. Vystačí si doma s hřebenem a navíc by se zbláznil, kdyby ho načapali fotografové u kadeřníka. Není ten typ. Ze stadionů je zvyklý na množství diváků i blesky fotoaparátů, ale při úpravě vlasů v kadeřnickém salonu by ten zájem asi nepřežil,“ dodala se smíchem Králová.

Reklama

Další články

Načítám