Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ředitelka České Miss Michaela Maláčová je ve čtvrtém měsíci těhotenství a na finále soutěže krásy se musela "tahat" nejen s bříškem, ale také s pořádně těžkými šaty. Maláčová si oblékla nádherné šaty poseté zlatými flitry od návrháře Elieho Saaba, které připomínaly brnění. A podle toho i vážily.

Maláčová už před finále slibovala, že si oblékne opravdu luxusní kousek. "Budou dlouhé, večerní, slavnostní, budou se blýskat a doufám, že mi i budou slušet," řekla Super.cz Maláčová před pár dny. To však ještě netušila, co ji čeká.

"Pravdou je, že jsem opravdu nečekala, jak moc těžké budou. Jsou nádherné, ale trávit v nich večer je poměrně náročné. Odhaduji, že váží přes šest kilogramů," řekla Super.cz Maláčová, která tak potvrdila rčení, že pro krásu se musí trpět. A i když nebyly zrovna pohodlné, neskutečně jí slušely.

Šaty byly z kolekce Haute Couture, takže se jednalo o jedinečný kus. Cena takových se pohybuje v řádech stovek tisíc, v mnoha případech i víc jak miliónu korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám