Hlavní obsah
Článek

Miss Earth 2012 Tereza Fajksová (34) chodí se svým přítelem Lubošem Gregorem už přes šest let. Doposud se ale basketbalista z Brna společenským akcím obloukem vyhýbal.

Plachý mladý muž dokonce chyběl i na loňském finále České Miss, kde Tereza zabodovala a osobně ji nepodpořil ani při žádné jiné společenské události. V kuloárech se příteli Fajksové začalo přezdívat „paní Colombová“. Nyní je konečně jasné, že si Tereza Fajksová svého partnera nevymyslela. Luboš totiž Terezu doprovodil na letošní finále České Miss 2013.

„Můj přítel podobné akce nemá v lásce. Tentokrát jsem ho ale ani nemusela přemlouvat. Zajímalo ho to a chtěl se jít podívat, za což jsem samozřejmě ráda," svěřila se nám Fajksová.

Luboš pochopil, že přípravy na tento typ akcí nejsou tak složité, jak si myslel. „Luba se jen obleče do obleku a jde," krčí rameny Tereza, která celou sobotu zasvětila úpravě zevnějšku. „Na finále mě zkrášlovaly úžasné ruce vizážisty Pavla Kortana. Šaty z tělové krajky posázené kameny Swarovski mám od návrhářky Kateřiny Jílkové," prozradila Terka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám