Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co se fotbalista Milan Baroš (42) vrátil s manželkou a dětmi z Turecka, aby začal hrát v Ostravě, se rodina moc nevidí. "Jsem s klukama v Praze. Mysleli jsme, že budeme tatínka v Ostravě navštěvovat, ale ještě jsme tam nebyli. Kluci jsou pořád nemocní," prozradila Super.cz Tereza Barošová.

Bývalá modelka má se syny Patrikem a Matteem plné ruce práce. "Když je dám do školky, jsou tam pár dní a hned zase onemocní. V Turecku to tak nebylo. Tam je teď dvaadvacet stupňů a s nemocemi jsme problémy neměli," vyprávěla, jak ji zaskočil návrat do mrazivého Česka.

Ale návratu nelituje. "Jsme tady šťastní, máme tady rodinu a přátele. Snad se to i se zdravím zlepší," doufá. S manželem se vídá, jen když přijede do Prahy. "Byl tady nedávno a na víkend slíbil, že zase přijede," svěřila. V Praze žije kvůli zázemí, kluci tady mají anglickou školku a také doktory.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám