Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Maurerová se poté, co se provalila její nevěra a manžel Milan Kožíšek se to rozhodně nerozhodl přejít a odpustit jí, veřejnosti nevyhýbá. My ji potkali v Mořském světě na pražském Výstavišti, kam vyrazila se svými dvojčaty Magdalénkou a Josífkem.

"Děti jsou skvělé. Dokáží se zabavit samy, i když jim u toho musím asistovat jako rozhodčí a někdy i zdravotnice. Milují se, ale také by se byly schopny zabít," smála se herečka. "Zatím to ale nebylo nic vážného. Jen nějaké kousance, škrábance, pohmožděniny nebo nateklé oko," vypočítala.

"Majda ho kouše a on ji zase mlátí vším, co má zrovna po ruce," popsala s tím, že sama z dětství takovou zkušenost jako jedináček nemá. "To bych musela mlátit sama sebe a já sebepoškozováním nikdy netrpěla," krčila rameny.

I když se jí rozpadlo manželství a skončil jí i televizní pořad, smutně nevypadá. A to přesto, že přišla o velký dům a s dětmi se musela odstěhovat do bytu na Vinohradech, jak sama uvedla na sociální síti.

Jak se jí žije samotné s dětmi a jak to zvládá? "To je dobrá otázka, jak ze mne dostat aktuální stav věcí, ale já se zařekla, že o tom mluvit nebudu. Děti samy nejsou, mají bezvadného tatínka a bezvadnou maminku a sebe navzájem. A já také sama nejsem," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám