Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Televizních novin Emma Smetana (25) si pěkně naběhla. A to doslova. Ačkoliv je úplný sportovní antitalent, přijala roli tváře pro sérii běžeckých závodů.

To pro ni ovšem znamená zout jehlové podpatky a převléknout se do teplákové soupravy. Emma svoji roli vzala opravdu zodpovědně, a dokonce si najala osobního trenéra, kterým není nikdo jiný než olympijský vítěz v moderním pětiboji David Svoboda.

„Snad každý by měl pro své zdraví a kondici aspoň něco dělat. Přestože ke sportu nemám žádný vztah, byla jsem ráda, že tato nabídka přišla. Navíc jsem se předběžně domluvila s velkým profíkem a hezkým chlapem Davidem Svobodou, že si spolu občas zatrénujeme,“ usmívala se moderátorka.

To se ale nejspíš nebude líbit jejímu příteli, herci Jordanu Hajovi. Nejspíš proto přišel na svou přítelkyni dohlédnout na první start nové sezóny běžeckých závodů. To ale ještě nevěděl, že se David aktuálně připravuje na novou sportovní sezónu v Brazílii a jeho trenérskou funkci prozatím převzala tyčkařka Kateřina Baďurová Janků s dvouletou dcerkou.

Reklama

Další články

Načítám