Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Igor Bareš (58), kterého známe z mnoha seriálů, má překrásnou manželku Antonii Talackovou. Proto jsme byli zvědaví na to, jak vypadá jejich dcera, která se jmenuje Tonička po mamince. Igor celou rodinku vyvedl na křest pohádkové knížky Kosprd a telecí.

"Není to poprvé, co je Tonička ve větší společnosti. To bylo, tuším, když se natáčel stý díl seriálu Cesty domů," upřesnil Igor. "Je společenská a tady je hodně dětí, tak ji to určitě bude bavit. Před čtrnácti dny jsme byli křtít žirafátko a v zoo byla naprosto nadšená zase ze zvířátek," vyprávěl rozněžněle šťastný táta.

"Co se týče pohádek, u malé zatím vede Kanafásek, od stejných autorek jako knížka, která se křtila. Na filmové a hrané pohádky je ještě malá, ale animované má hodně ráda," usmíval se Igor, jehož dcera jako by mu z oka vypadla. "Oči má hnědé po mamince, hezky vykrojená ústa také, nemá tak úzké rty jako já. Ale jinak tvarem obličeje i stavbou těla je opravdu po mně. A to je, myslím, dobře. Ženská by měla být kus," tvrdil herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám