Hlavní obsah
Článek

Již jsme vás informovali, že do Prahy zavítala Ornella Muti (57), která se stane předsedkyní poroty České Miss 2013.

Italská diva se nevyhnula dotazům novinářů, co říká na to, že mezi letošními finalistkami jsou dvě dívky se silikonovým poprsím. Přijde jí to v pořádku? „Mám pocit, že v dnešní době jsou plastické operace, konkrétně zvětšování prsou, běžné jako pití kávy. Prsů, na kterých byly provedeny nějaké zásahy, je dnes víc než těch normálních," smála se herečka.

„Krása spočívá v harmonii. Pokud dívka s krásným tělem a obličejem měla pocit, že nemá dokonalá prsa a dala si je upravit, tak v tom problém nevidím," uvedla Muti. Slavná Italka se na chirurgické vylepšování nedívá rozhodně skrz prsty. „Pokud by se jednalo o soutěž o nejhezčí prsa, tak by to asi nebylo fér, ale v tomto případě o nic nejde. Když se blondýna obarví na tmavo, také se o tom nediskutuje. O plastické chirurgii se možná až příliš často a zbytečně mluví," říká herečka.

Ředitelka soutěže Michaela Maláčová dodala, že se na castinzích účastnic své soutěže krásy neptá na to, jestli mají za sebou nějaký zásah plastické chirurgie. „Inkvizičně nezjišťuji, co si která dívka na svém těle nechala upravit. Pokud to není to jediné, co je na té dívce zajímavé a nepřebije tu přirozenou krásu, tak mě to v soutěži krásy nezajímá. Přirozenost může být, i pokud se dívka upraví," říká Michaela.

Ředitelka České Miss ze své zkušenosti dobře ví, že si dívky v soutěžích krásy nechaly pomáhat šikovnými ručičkami plastických chirurgů už před řadou let. „Pamatuji si svou účast na světové soutěži před více než dvaceti lety. Tam jsem se poprvé setkala s tím, že jsem byla jedna z mála, která si ničím nevypomohla. Ne, že bych se v té chvíli cítila lépe. Spíš jsem přemýšlela o tom, jestli si nemám zabalit kufr a odjet domů," otočila celé toto téma v žert Maláčová.

Reklama

Další články

Načítám