Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alena Šeredová (46) už není jen herečka a modelka. Její manžel totiž koupil turínský fotbalový klub a ona se stala jeho prezidentkou. "V Itálii jsme tři ženy, které vedou fotbalové kluby a hráči si na to museli zvyknout. Na rozdíl od bývalého prezidenta je třeba nechodím povzbuzovat před zápasem do šatny. Nějak se mezi spoustou chlapů v trenýrkách necítím," smála se Alena.

S modelingem a herectvím úplně nesekla, ale říká, že na modelku už je docela stará. "A hraní si dokážu časově zorganizovat. Na organizování jsem totiž expert," řekla Super.cz Šeredová, která asi po patnácti letech oslavila ve čtvrtek narozeniny s rodinou a ne jen se syny a s manželem.

"Původně to mělo být jako obvykle, ale dostala jsem zajímavou zakázku na otevření jednoho obchodního centra, tak jsem spojila příjemné s užitečným. A bylo to krásné. Babička mi upekla dort, hned ráno jsem dostala kytku," vyprávěla Alena, která do Česka tentokrát přijela bez manžela Gianluigiho Buffona.

"Jezdíme sem ale docela často, i když je pro mě lepší, když rodina jede za mnou do Itálie. Nemáme přímé letecké spojení a přestupování je s kluky náročnější," přiznala. Kromě Prahy její kroky v poslední době vedou i do Špindlerova Mlýna. Chalupu si tam ale nekoupila ona s manželem, jak se leckde tvrdilo. "Je mého tatínka," upřesnila Šeredová.

Reklama

Další články

Načítám