Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návrhář Osmany Laffita oblékl do svých modelů slovenskou Lady Gagu alias sexy zpěvačku Mistu, která svým singlem Cash out lámala příčky tuzemských i zahraničních hitparád. V jednom z jeho outfitů vypadala talentovaná zpěvačka jako o něco mladší Madonna.

„Spolupráce s ním vznikla náhodou, potkali jsme se na jedné společenské akci a seznámili jsme se. Já se dozvěděla, že se mu můj styl hudby líbí, a spolupráce byla na světě,“ prozradila sympatická zpěvačka, která nedávno nafotila dráždivé snímky s lebkou přes obličej.

Mista, která dostala nabídku natočit v Číně album a právě tam vyjíždí na turné, si spolupráci s návrhářem kubánského původu velice pochvalovala.

„Jeho modely jsou opravdu originální. Skvěle jsem se cítila ve zlatých šatech, v těch černých jsem zas vypadala jako opravdová dáma, jeho outfity jsou prostě děsně sexy a mají šmrnc,“ míní Mista, která doufá, že se její spolupráce s Laffitou ještě rozroste.

A kdo ví, možná si Osmany jednou zahraje i v jejím videoklipu. Blonďatá zpěvačka neboduje jenom v tuzemských hitparádách, ale má úspěch i v zahraničí. Její poslední novinka Cash out se hraje v klubech v Belgii, Holandsku či Německu. Stala se také jedničkou v tanečních hitparádách ve Španělsku.

Reklama

Další články

Načítám