Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes po třinácté hodině přiletěla z Říma do Prahy herečka Ornella Muti (57). Smysl její návštěvy je jasný, hvězda světové kinematografie se v sobotu večer zúčastní finálového galavečera České Miss, kde se stane předsedkyní odborné poroty.

„Byla jsem v Praze již třikrát. Jsem ráda, že jsem se sem mohla vrátit. Praha se proslavila jako město milenců, město lásky. Jsem moc ráda, že jsem tady," reagovala na dotaz Super.cz Muti během setkání s novináři.

Do Prahy herečku doprovodil její agent a osobní vizážistka. Herečka bude se svým týmem ubytovaná v luxusním hotelu Buddha Bar v centru Prahy.

Zjistili jsme, že italská diva navštíví v průběhu soboty Hudební divadlo Karlín, aby se mohla seznámit se všemi deseti finalistkami osobně. „Nechat setkání jen na samotný přenos by bylo ale troufalé. Předpokládáme tedy, že paní Ornella Muti se setká s dívkami ještě před zahájením přenosu," potvrdila naši informaci ředitelka soutěže Michaela Maláčová, která zároveň řekla, že herečka dostala s předstihem fotografie a životopisy všech deseti finalistek.

Zajímalo nás, jakou radu herečka finalistkám během osobního setkání předá. „Každá dívka by měla respektovat svou osobnost. Kdo jsem já, abych mohla dávat rady?" pokorně uvedla Ornella.

Očekává se, že italská filmová legenda v průběhu víkendu vyrazí na obhlídku pražských památek. „Přijeli jsme v malé skupince. Za dva dny ji nepoznáme celou. Pokud máte nějaké návrhy co musím navštívit, tak přijímám,"vyzvala novináře Muti.

Ornella Muti by měla odletět zpět do Itálie v neděli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám