Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná herečka Táňa Pauhofová (29), která na sebe naposledy upozornila rolí právničky Dagmar Burešové v třídílné sérii Hořící keř, jež pojednává o událostech spojených se smrtí Jana Palacha, má na svém kontě hned několik filmů, ve kterých se na režisérův pokyn musela svléknout.

Když jí bylo teprve dvaadvacet let, ukázala se nahoře bez ve snímku Petra Nikolaeva Kousek nebe. Charismatická zrzka však v jenom z rozhovorů přiznala, že se za svou postavu dlouho styděla, a tak pro ni natáčení svlékacích scén nebylo vůbec jednoduché.

„S nahotou mám problém, neumím se uvolnit. Hodně se stydím. Takže vždycky potřebuju vědět, že scéna má ve filmu smysl,“ prozradila před několika lety v příloze deníku Právo.

Jako malá holka se prý chodila v létě koupat v šortkách a tílku, protože si nepřipadala vůbec přitažlivá. Postupem času se ale i na filmovém plátně otrkala. Diváci ji mohli téměř nahou vidět také v dramatu Ivana Vojnára Ženy mého muže či hořké komedii Tomáše Bařiny Román pro muže, kde předvedla striptýz. Na odvážné scény Táni Pauhofové se podívejte do naší fotogalerie.

Reklama

Další články

Načítám