Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finále České Miss proběhne už tuto sobotu a přípravy vrcholí nejen mezi finalistkami, ale také mezi matadorkami, které z této soutěže vzešly vítězně v minulých ročnících.

Jitka Válková (32) při výběru šatů na galavečer šla na jistotu a zamířila do butiku Beaty Rajské. Česká Miss 2010 se se svojí oblíbenou návrhářkou shodla na červené barvě šatů. „Loni jsem byla v černé a červenou jsem na finále neměla," nechala se slyšet Válková.

Jitka je známá tím, že si potrpí na okázalost a nebojí se vytasit své ženské zbraně. Na první pohled cudný model ji ale nadchnul jednak díky průhledné látce, ze které je ušitý, a také díky odhaleným zádům. „Šatky jsou spíš zakrývající. Jediné, co bude odhalené, jsou moje záda," říká Jitka.

Beata Rajská nám potvrdila, že bylo jejím záměrem vytvořit šaty ve stylu 'oblečená - neoblečená'. „Musím se přiznat, že když jsem měla šaty několikrát v rukou, tak jsem si vždy říkala, to je přesně chytrá horákyně," komentovala svůj výtvor Rajská.

Reklama

Další články

Načítám