Hlavní obsah
Článek

Hana Krampolová (†59) má hroznou smůlu. Začátkem prosince uklouzla v domě v pražské Pařížské ulici na schodech a zlomila si nohu. Když to už vypadalo nadějně, že po třech měsících odloží berle a začne se rozhýbávat, přišla nešťastná náhoda. „Naše fenka Žanetka se vyčůrala na parkety. Nevšimla jsem si toho, uklouzla a namohla si vazy. Strašně to bolí,“ pláče Krampolová.

Super.cz byl svědkem toho, jak bolestí skutečně plakala. Ta smůla je neskutečná! „Žanetka normálně čůrá na kobereček, tentokrát to ale udělala mimo a byl malér. Ujela mi berle a spadla jsem. Nebylo to sice na tu mou nemocnou nohu, ale na zadek, jenže tím jsem si namohla vazy a zkomplikovalo to celé hojení,“ postěžovala si Super.cz Hanka.

Ta dochází na rehabilitace a snaží se bolest rozchodit. „Bohužel to moc bolí. Trochu se to ale lepší. Už to chci mít za sebou, nechci být dál lazar. Strašně mě to nebaví. Před tou nehodou jsem chodila už i bez berlí, teď bez nich neudělám ani krok. Ať už je to za mnou!“ žadoní směrem nahoru k nebesům Krampolová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám