Hlavní obsah
Článek

Tak to je tedy něco! Slavná herecká dvojice Kristen Stewart (34) a Robert Pattinson (37), kteří se podle všeho rozešli a přes dva měsíce spolu nebyli viděni, s největší pravděpodobností všechny obalamutili a stále tvoří pár.

Kristen a Robert, kteří spolu začali chodit během natáčení známé Twilight ságy, se na nějaký čas rozešli po provalení hereččiny nevěry s režisérem Rupertem Sandersem. Srdce představitele role upíra Edwarda za nějaký čas vyměklo a herec dal své milé druhou šanci. Krátce poté se ale pár měl opět rozejít. Kristen pak byla neustále vídána ve společnosti svého hereckého kolegy a kamaráda Taylora Lautnera, Robert zase trávil čas natáčením snímku The Rover v Austrálii.

V úterý se ale jedné z fanynek povedl skvělý úlovek. V jednom karaoke baru v Los Angeles zastihla oba herce, kteří si užívali společných chvil. „Běžela jsem za nimi do karaoke baru u mého domu. Byli tam s několika kamarády,“ napsala pod zveřejněný snímek nadšená fanynka, která ještě dodala, že oba byli velmi milí. „Prostě normální návštěvníci baru,“ řekla.

Jak už to tak vypadá, hvězdy upírské ságy všechny pěkně převezly a stále opětují svou lásku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám