Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ředitelka České Miss Michaela Maláčová promluvila pro Super.cz o svém požehnaném stavu. I když na kameru nechtěla prozradit, v jakém měsíci se nachází, mimo ni se svěřila, že je ve čtvrtém měsíci těhotenství. Míša vypadá skvěle a těší se na čtvrtého potomka.

"Těším se na prázdniny," říká Maláčová. "Kdo mě sleduje, ví, že prožívám těhotenství pořád stejně. Jsem naprosto spokojená a vděčná, že to tak je," upřesňuje.

Jméno s manželem, miliardářem Zdeňkem Bakalou, zatím vybrané nemají. Bude jméno dalšího dítka, stejně jako u jejich tří potomků, dcery Annabell a synů Arona a Arama, opět začínat písmenem A? "Máme pořád ještě spoustu času, abychom vybrali. Většina jmen vznikla až v porodnici, tak počkáme," říká Maláčová, která už tuto sobotu zvolí další královnu krásy.

"Favoritek mám opět několik, není jedna výrazná vítězka na první pohled. Jsem ráda, že to nejsem já, kdo musí vybrat jen jednu. Bude to opět na televizních divácích," dodala Maláčová, která už má na finále České Miss vybrané šaty. Budou od návrháře Elieho Saaba. "Budou dlouhé, večerní, budou slavnostní, budou se blýskat a doufám, že mi budou slušet," uzavřela Michaela Maláčová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám