Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká vicemiss z roku 2009 byla díky své nádherné tváři přirovnávána k Monice Belluci nebo Angelině Jolie (48). Půvabem zaujala syna tehdejšího premiéra Mirka Topolánka, v té době devatenáctiletého Tomáše. Běhal za ní doslova jako pejsek a bývali vídáni na párty a na večeřích. Pak ale Zina Šťovíčková z Česka zmizela.

S přítelem Mathewem se odstěhovala na floridské Miami. Pracovala tam jako modelka a fotila pro známé návrháře a natáčela reklamy. Naposledy celosvětovou pro Old Spice. Vrátila se, aby dokončila školu, v červnu ji čekají bakalářské státnice. Pak se vrací do Ameriky, tentokrát do Los Angeles, kde ji opět čeká práce v modelingu.

Zina se nyní po dvou letech chystá na Českou Miss a přípravy nepodcenila. U kamarádky, návrhářky Dominiky Sedláčkové, si vybrala nádherné rudé šaty s vysokým rozparkem a výstřih přes celá záda. "Když mám takové šaty, musím mít i dokonalou pleť, takže si musím zajít ještě na kosmetiku," prozradila v Dominičině salonu při zkoušce róby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám