Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ať už si o Janě Doleželové (42) myslí kdo chce, co chce, je to krásná žena. Se svými půvaby však nemůže usnout na vavřínech a musí o sebe pravidelně dbát. Teď, když se po delší době začnou opět nosit krátké šaty, trika s výstřihy a ženy začnou pomalu odhalovat své křivky, je nepsanou povinností každé z nich o sebe začít více pečovat a vrátit tělu po zimě vitalitu a krásu.

Byli jsem tedy u toto, když Miss ČR 2004 strávila dopoledne na klinice estetické medicíny. „Po zimě jsem péči už opravdu potřebovala. Mráz s kůží neudělá nic dobrého, sluníčko už brzy vykoukne, a tak vím, že svou pokožku musím opět připravit na nápor paprsků tak, aby příliš nezestárla,“ přiznává modelka.

Svou pokožku si nechala od majitelky kliniky Petry omladit mikrojehličkovou radiofrekvencí a dalšími anti-agingovými ošetřeními. Aby byly její nohy hebké jako samet, podstoupila ještě permanentní depilaci lýtek, která je bezbolestná a velmi účinná. „Povinností každé ženy je pečovat o svou pokožku tak, aby byla jemná a hladká. Není to nic náročného, ale po odstranění chloupků klasickým holením může být pokožka citlivá a vlivem slané vody a slunce se může vytvořit vyrážka. V depilaci vidím velkou výhodu, která nežádoucí reakce minimalizuje,“ říká Jana, která coby modelka musí mít nohy neustále hebké.

Na otázku, jestli zkrášlovací procedury podstupuje také kvůli Jaromíru Jágrovi (52), se kterým ji poslední dobou spojovala média, jsme odpověď nedostali. „Na intimní otázky, týkající se mého soukromí, odpovídat nebudu."

Související témata:
Epilace

Reklama

Další články

Načítám