Hlavní obsah
Článek

Když začala být Bára Basiková (61) před pár měsíci spojována s lídrem německé kapely Rammstein Tillem Lindemannem, nebylo jí to ani trochu nepříjemné. "Připadalo mi, že mi dal někdo dárek k mým padesátinám. Miluju Rammstein a Till je fantastický chlap," řekla Super.cz.

"Till je sen všech žen. Je vysoký, udělaný, má svaly, nádherné oči a pusu. A kdybyste věděli, jak líbá," překvapila zpěvačka vyznáním. "Mně se z něj tají dech. A doufám, že to mezi námi vyústí aspoň v nějaký duet. Když už nás dal takhle někdo dohromady, je to osudové," pokračovala.

"Navíc je stejný ročník, stejná generace. On vyrůstal ve východním Německu, já v komunistické Praze, paralelně jsme budovali kariéru. Je básník, spisovatel, já taky píšu. Uvidíme," krčila rameny při výčtu všeho, co mají s Tillem společného.

A co její manžel Petr Polák? "Je kámoš, je to můj parťák. Má taky Rammsteiny rád. Letos mají turné, začíná za měsíc. Prahu sice vynechají, ale zahrají třeba v Berlíně nebo Lublani. Pojedeme na jejich koncerty spolu a já tam Tilla požádám, jestli by si se mnou nezazpíval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám