Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) si v pátek na plese ve Frenštátu pod Radhoštěm dodala odvahy, a sebevědomí a tak už přijala další zakázku. Domluvila se na vystoupení na diskotéce vinařství v Zaječí. Jenže je otázkou, zda to tam bude bavit jejího manažera Josefa Rychtáře (65). Podle zpráv z podniku neexistuje, že by si tam mohl opět zvyšovat ego tím, že bude agresivně vyvádět novináře nebo jim zakazovat vstup. „Podepsali jsme s Ivetou smlouvu, žádná taková podmínka z jejich strany, že by mohli ovlivňovat, kdo na akci přijde, tam nebyla,“ tvrdí manažer podniku.

Na diskotéce, kde se dá sedět i u stolků ve tvaru sudů s vínem, bude mít Bartošová vystoupení v rámci klasického diskotékového večera. „Pozvali jsme ji a dostala standardní podmínky jako ostatní účinkující. Žádné speciální požadavky Iveta Bartošová neměla. A co se týče novinářů, mohou přijet všichni. Uvítáme je, u nás nebudou mít problém,“ informoval šéf podniku.

Nebude se tak asi opakovat situace, kdy Rychtář ve Frenštátu řádil jako černá ruka, vyhazoval i fotografy s platnou vstupenkou a jedné reportérce dokonce zlomil paměťovou kartu.

Reklama

Další články

Načítám