Hlavní obsah
Článek

Vyřešit problémy se svědící zarudlou pokožkou, to je sen každého, kdo trpí atopickým ekzémem. Tento sen si splnil atopik, který 30 let kortikoidy bezvýsledně bojoval s nepříjemným onemocněním. Po dvou letech důkladného studia chování atopické kůže vyvinul ve spolupráci se špičkovými dermatology a farmaceuty novou řadu pečující o dermatitidou poškozenou pokožku zvenku i zevnitř.

Protopan® promašťovací krém

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hutná forma promašťovacího prostředku dodává hluboko do kůže důležité složky pro tvorbu účinné kožní bariéry, která má za úkol bránit vnikání škodlivých a dráždivých látek a zmírňuje tak pocit svědění. Krém plníme do unikátního airless obalu (bez vzduchu), u kterého je obsah vytlačován pístem na principu podtlaku. Vzduch se nedostává zpět do obalu, proto krém obsahuje minimum chemických konzervantů a nežlukne. Krémy neobsahují parfemaci a jsou vhodné i pro batolata.

Protopan® promašťovací mléko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lehčí forma promašťovacího prostředku pro suchou až velmi suchou atopickou pokožku se sklonem k šupinatění. Přípravek je určený k péči o pokožku celého těla, velmi snadno se roztírá a zanechává kůži vláčnou a hydratovanou. Neobsahuje žádné parfemační složky, proto nepůsobí dráždivě a je velmi dobře snášen. Nanáší se dle potřeby, ideálně ihned po koupeli nebo sprše, než se póry pokožky uzavřou. Díky vhodně zvolené receptuře napomáhá pokožku promastit, zklidnit a následně regenerovat.

Protopan® probiotika + inulin

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Doplněk stravy s obsahem odolných živých kultur Bacillus clausii, Lactobacillus fermentum a Lactobacillus rhamnosus, které mají příznivý vliv na optimální funkci trávicího ústrojí. Obsah inulinu zajišťuje, že tyto kultury přežijí jak v samotné tobolce, tak následnou cestu trávicím traktem a v pořádku se dostanou až do tlustého střeva, kde napomáhají k vytvoření optimální mikroflóry. Ta je základem pro správný příjem látek z potravy, které jsou důležité pro správnou funkci kožní bariéry.

Protopan® Omega 3&6

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Doplněk stravy s obsahem oleje z hadince jitrocelového, kde je obsah esenciálních mastných kyselin mezi rostlinnými oleji jedinečný. Omega mastné kyseliny jsou jedním z mála potravinových doplňků, které při léčbě atopického ekzému dlouhodobě doporučují k užívání sami dermatologové. Jedná se o doplňky, které posilují kůži, dodávají jí chybějící látky a mohou mírnit jak svědění, tak kožní zánět.

Protopan® pH balance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Doplněk stravy určený k udržení optimálního pH organismu. Obsahuje směs minerálních látek a stopových prvků jako je sodík, draslík, vápník, hořčík, zinek, železo, mangan, měď, molybden a selen, které mají celou škálu příznivých účinků. Optimální pH zaručuje správné fungování kůže včetně imunitního systému a kožní bariéry. Pokud se tedy z jakéhokoliv důvodu vychýlí z rovnováhy, v kůži se aktivují enzymy, jež ve zvýšené míře kůži olupují, zhoršují svědění a tím i ekzém samotný.

Další články

Načítám