Hlavní obsah
Článek

Victoria Beckham (50) je jakožto módní návrhářka už známá téměř po celém světě. I když zprvu málokdo věřil, že se z členky dívčí skupiny Spice Girls jednou stane módní ikona, Beckham dokázala, že na to opravdu má. A protože je o její výtvory velký zájem, Victora hledá nové prostory pro rozšíření svého byznysu.

Bývalá Posh Spice pro své rostoucí impérium koupila obchod se smíšeným zbožím značky Spar, který je blízko její kanceláře v jihozápadním Londýně.

„Victoriina značka je úspěšnější a úspěšnější, rozšiřuje se v nevídaném poměru. Nutně potřebuje víc místa. Navštívila několik nepoužívaných skladů a obchodů a doslechla se o rohovém obchodě. I když to není nějaké okouzlující místo, je funkční a jakmile projde rekonstrukcí, poskytne ideální základnu. Victoria je mazaná podnikatelka, vyjednala pro sebe to nejlepší,“ uvedl zdroj.

Manželka fotbalisty Davida Beckhama kariéru v módním byznysu zahájila přehlídkou návrhářky Marie Grachvogel na londýnském týdnu módy v roce 2000, které se účastnila jako modelka. Poté se stala tváří světoznámých značek Dolce & Gabbana a Rockawear a navrhla limitovanou kolekci džín pro Rock & Republic (2004). V roce 2006 navrhla vlastní řadu džín pod značkou dVb Style. O rok později získala za své působení v módním byznysu dvě ocenění magazínu Glamour - Žena roku a Podnikatelka roku. Momentálně navrhuje dvě samostatné linie, hlavní nazvanou Victoria Beckham a vedlejší pod názvem Victoria.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám