Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Štiková (31) dnes dopoledne opustila porodnici v Podolí v Praze. A se vší parádou. Pro Ornellu a jejího šestidenního syna Quentina přijela luxusní bílá limuzína, do které Ornellu se synem doprovodil tatínek Michal Štika. Mamá Monika mezitím doma vše připravovala na příjezd dcery a vnoučka.

Pepa Kokta Ornellu z porodnice nedoprovodí. I kdyby o to měl zájem, rodina Ornelly si to nepřeje. "Ani by se to nehodilo. Je to stále ženatý muž," řekla nám před pár dny babička Ornelly, paní Jaroslava. Ornellu byl v porodnici Pepa navštívit jen jednou a tajně. Po porodu od něj dostala pugét růží.

Ornella je nyní v sedmém nebi. Užívá si prvního potomka. Při odchodu z porodnice zářila a neustále se usmívala. A to i přesto, že je po císařském řezu a stále má bolesti. "Quentin je zatím nejhodnější miminko. Buď spinká, nebo si jen pohrává s ručičkama. Jsem vážně moc šťastná," pochvaluje si Ornella svého prvního potomka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám