Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Oldřich Vízner (65) se v těchto dnech pilně chystá na premiéru nové divadelní hry Rande s duchem, kterou zkouší v Žižkovském divadle. I přes nabitý časový program a velké vypětí si známý představitel sluhy Saturnina udělal čas na svou rodinu, a vyvedl partnerku Vendulku Křížovou a děti do pražského kadeřnictví. Děti s sebou měli čtyři, celkem jich má ale Vízner šest, a k tomu ještě vnoučata.

Vízner pozval na proceduru nejen své syny, desetiletého Alberta a pětiletého Ferdinanda, vášnivé fotbalisty, a dceru, dvanáctiletou Anežku, tedy děti, které má se svou současnou partnerkou, herečkou Vendulou Křížovou, ale také sedmnáctiletou dceru Viktorii, již si pořídil v manželství s filmovou skriptkou Zuzanou, a která stejně jako Anežka miluje volejbal. "Viktorka je s námi často, a skvěle vyvažuje a posiluje ženský element v rodině. Tři mužský na tři ženský," potvrzuje pohodový vztah s nevlastní dcerou herečka.

Anežka a Viktorka se samozřejmě na péči o vlasy těšily nejvíc. "Holky už jsou obě ve věku, kdy mají svou představu a nenechají si do toho moc mluvit.. Ale nejsou nijak extravagantní, takže jsme se s Oldou nebáli, že by si navymýšlely nějaké příliš kreativní účesy," svěřila se Vendula.

Spolu s partnerem tak během příjemného odpoledne přihlížela tomu, jak si holky nechaly oživit barvu na svých vlasech jen lehkými přelivy a především Olda hlídal kadeřníky, aby jeho dcerám příliš nezkracovaly jejich dlouhé vlasy.

Zato kluci, Albert i Ferdinand, si s mistry nůžek užili především legraci. Starší Albert si trval na tom, že chce zachovat délku vlasů a jen upravit střih. "Jeho vlasy mu závidíme celá rodina. Má je krásné, pevné a husté. O těch si my s holkama můžeme nechat jen zdát," přiznala Vendulka a poslala na křeslo také Oldřicha.

"Já u kadeřníka nebyl ani nepamatuju. Nechávám si vlasy pravidelně zastřihávat u nás v divadle od našeho maskéra. Tohle pro mě bylo úplně něco jiného. Myslím, že se nechám inspirovat a budu se o své vlasy starat v salónu pravidelněji, " vysvětlil Vízner.

Strávit čas s celou rodinou je pro Víznera s Křížovou v posledních měsících velmi vzácné, protože oba herečtí partneři mají hodně napilno v divadlech. Vendula také tráví hodně času při natáčení primáckého seriálu Cesty domů, ve svém domovském Divadle na Vinohradech nebo v divadelní společnosti, kterou založila jedna z jejích dalších nevlastních dcer Rozálie. A tak si děti zcela přirozeně zvykly, že žijí v jedné velké rodině, v níž si prostě dospělí prohazují role.

"Olda prakticky celý svůj dospělý život průběžně vychovává děti, takže mu ani nepřijde, že by to mělo být jinak. A jelikož si skvěle rozumíme i my, všechny jeho ženy, převezmou občas starost o děti na pár hodin třeba i Oldovy bývalé ženy Jana nebo Zuzana." směje se Křížová.

Ke kolegyni Janě Šulcové, s níž má Vízner dvě dospělé dcery, si našla Vendula cestu tak pohodovou, že spolu hrají nejen divadlo v představení Velký holky nepláčou v Divadle Bez zábradlí, ale společně tráví čas i bez Oldřicha, a vcelku často se sejdou i s jejich vnoučaty, a užívají si společné šťastné chvilky.

Reklama

Další články

Načítám