Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V jednu chvíli jí bylo všude plno, najednou jako by se po ní slehla zem. Řeč je o Lilian Sarah Fisherové (28). Česká vicemiss pro rok 2007 se tajně vdala za spolužáka z herecké školy Adama a následně o ní nebylo vidu ani slechu. Dvojice si splnila svůj velký sen a na rok se přestěhovala na Nový Zéland.

„Vždycky jsem se chtěla podívat do Austrálie a na Zéland, tak jsme jeli," říká. Manželé se zde živili prací za barem a zároveň se zde oba věnovali herectví. „Tři měsíce jsme tam chodili na univerzitu a studovali herectví. Díky tomu jsme si spolu i zahráli v absolventském představení," říká modelka. Lili u protinožců využila své hezké tvářičky a v místní agentuře fungovala také jako modelka.

Kdyby se Lili a Adam neživili v zahraničí jako herci, což je pro cizince v zahraničí vždy velmi těžké, tak by se z druhé stany zeměkoule nejspíš nevrátili. „Pokud člověk v sobě nemá zakódovaný jazyk tak dobře, jako rodilí mluvčí, tak to má v této branži velmi těžké. Proto jsme se vrátili zpátky domů," říká.

Život na Novém Zélandu je prý mnohem lepší než v Čechách. „Vyhovovalo nám počasí, ale hlavně mentalita lidí. Místní jsou neskutečně přátelští. V rámci mezilidských vztahů se nám tam staly neuvěřitelné věci," pěje ódy na Nový Zéland Lili.

Reklama

Další články

Načítám