Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále ještě úřadující Česká Miss Tereza Chlebovská (33) se těší, že už tuto sobotu předá korunku své nástupkyni. Po roce na ni konečně nebude upírána taková pozornost jako doposud.

„Tento rok byl pro mě opravdu náročný. Už se nemůžu dočkat, až si oddychnu," řekla Tereza. „Sice něco končí, ale něco nového jistě začne," dodává Chlebovská. "Nějakou dobu budu v Čechách, ale mám nabídky ze zahraničí. Tak uvidíme," upřesnila Tereza.

Kráska se na tiskové konferenci objevila v opravdu odvážném modýlku. Z některých úhlů to dokonce vypadalo, že si zapomněla kalhoty, a přítomní si tak mohli podrobně prohlédnout její dokonale tvarované štíhlé nohy.

„Nezapomněla jsem si kalhoty," rozesmála se Chlebovská a jedním dechem dodala: „Chtěla jsem vyzkoušet rockový styl. Je to trošku víc odhalené, často tak ale nechodím. Takže jednou za čas, proč ne," dodala stále ještě úřadující královna krásy.

Reklama

Další články

Načítám