Hlavní obsah
Článek

Populární moderátor Leoš Mareš (47) si už brzy splní velký sen a uvede na televizní obrazovky svou vlastní talk show.

Nejlépe placený český moderátor vyjednával se všemi televizními stanicemi a podle našich informací nakonec uvede svou novou talk show v České televizi, kterou velmi pozitivně ovlivnil i Marešův skvělý moderátorský výkon na letošním předávání hudebních cen Anděl.

„Bezprostředně po Andělech proběhlo jednání s ředitelem České televize a Leošem Marešem. Projekt Marešovy talk show, o které se spekulovalo již dříve, pak začal dostávat konkrétní obrysy," sdělil Super.cz zdroj z České televize.

Samotný Leoš Mareš nám zákulisní informaci zatím nepotvrdil s tím, že jednání stále probíhají, a to nejen s veřejnoprávní televizí.

„Jednám se všemi televizními stanicemi, takže vám zatím nemohu nic potvrdit, nebylo by to vůči jednajícím stranám fér,“ řekl Super.cz Leoš Mareš, který si však velmi pochvaloval spolupráci na moderování cen Anděl. A ty přece vysílala Česká televize...

„Musím pochválit zejména režiséra Andělů Michaela Čecha a celý jeho tým, který skvěle fungoval, což je i pro moderátora velmi důležité,“ dodal Mareš, který byl za svůj moderátorský výkon pochválen i šéfem ČT Dvořákem. Zdá se, že budoucí spolupráci už nestojí nic v cestě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám