Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Před lety byl Petr Novotný (76) nejslavnějším českým bavičem. Teď by chtěl, aby se zase mohl vrátit na televizi Nova se svými Novotami. „Snad mi to Nova schválí,“ věří muž, který už léta trpí nadváhou. Odmítá diety a zdraví si udržuje díky tabletkám. A Super.cz prozradil, jak ho kontaktoval Karel Gott (†80), aby si postěžoval na protekčního fracka Pavla Novotného (43).

„Na nemoci mám už věk, ale jen jednou jedinkrát jsem skončil v nemocnici, když jsem se nešťastně udeřil do hlavy poté, co jsem si skočil bungee jumping. Většinu věcí budu mít v těle v nepořádku, třeba cholesterol a tlak, ale snažím se to udržovat v normálu prášky,“ tvrdí Novotný, jenž odmítá přísnou dietu.

„Za žádných okolností nemůžu mít hlad. Hubnout můžu jen tak, že nebudu trpět hlady a někdo mi vymyslí takový jídelníček, aby mi to chutnalo. Pak dokážu být ukázněný,“ říká podnikatel, který musí snášet vlnu kritiky od svých známých ze šoubyznysu. Zvlášť od těch, o kterých napsal něco nelichotivého jeho syn, bulvární novinář Pavel Novotný. Ten se nebál opřít do Báry Štěpánové, Gabriely Partyšové či Lucie Bílé.

„Někdy se takové konverzaci nedá zabránit. Kolegové si mi stěžují, já ale nemůžu udělat nic víc, než je politovat a říci jim, ať se obrátí na synka,“ krčí rameny Novotný. Když mu ale zavolal se stížností sám Karel Gott, nereagoval stejně jako v jiných případech, ale do celé věci se vložil. O Gottově ženě Pavel Novotný píše tak, že být to před pár stoletími, vyzve ho zpěvák na souboj. Právě o Ivaně Gottové (48) je totiž přesvědčený, že skutečně patří k ženské mafii, jak to naznačil před nedávnem Jiří Pomeje.

„Karel mi telefonicky řekl, co o něm syn napsal. Ptal jsem se proto Pavla, jak to všechno je a ve finále jsem situaci zklidnil. Půjdeme se sednout společně všichni čtyři, já se synem a Karel s Ivanou, na oběd tady do restaurace. Snad to dopadne dobře,“ dodal Petr Novotný na křtu vín Václava Vydry, Josefa Aloise Náhlovského a Maroše Kramára v pražském Mount Steaku.

Reklama

Další články

Načítám