Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se dali dohromady veleúspěšný hokejista Ondřej Pavelec a úřadující Česká Miss Tereza Chlebovská, tak všichni rázem tuto dvojici označovali za nový hvězdný pár českého šoubyznysu. Čím častěji se ale tito dva objevují na veřejnosti zcela odděleně, tím je jasnější, že se cesty těchto mladých, krásných a úspěšných lidí rozešly opačnými směry.

„Přítele žádného nemám. To je jediné, co bych k tomu všemu řekla,“ reagovala před časem Chlebovská, když jsme se jí na Pavelce zeptali.

Také na křest kalendáře a dražbu velkoformátových fotografií Jakuba Ludvíka ve prospěch dětí s pohybovými problémy dorazil hokejový brankář bez krásné modelky. Účast na charitativní akci vnímal ale Ondřej jako důležité poslání a společně se svými parťáky dopomohl tomu, že se vybralo přes půl miliónu korun.

„Ještě jsem nezažila příjemnější akci a charitu, která by byla tak průhledně zorganizovaná,“ svěřila se nám moderátorka večera Kateřina Kristelová (44). Výtěžek za dvanáct vydražených fotografií totiž ještě ten samý večer přebírali rodiče těžce postižených dětí.

Sportovci byli prý stejně dojatí jako účastníci pořadu Pošta pro tebe. Dojemná atmosféra v průběhu večera rozložila nejen zmíněného Pavelce, ale oči se leskly i takovým tvrďákům, jakými jsou Vladimír Šmicer, Michael Frolík, Tomáš Necid, Tomáš Svoboda, Michal Kadlec nebo Jiří Tlustý.

Reklama

Další články

Načítám