Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá moderátorka erotického pořadu Peříčko, někdejší Playmate a dnes dvojnásobná maminka dvou synů Jana Štefánková (38), si před devíti lety zahrála ve svém prvním a zatím i posledním filmu. Režisér F.A. Brabec si pro ni v krimi snímku Bolero připravil hodně pikantní scénu.

Herecky nepolíbená kráska si zahrála sekretářku Izabelu Belušovou, která si to rozdá s Osvaldem Aksmanem, jehož ztvárnil charismatický Jiří Bartoška (77).

Bartoška se nejprve díval, jak se před ním Štefánková promenuje v sexy prádélku, aby ji posléze svléknul a vášnivě pomiloval přímo na stole. Známá sexbomba samozřejmě neopomněla na filmovém plátně předvést svá výstavní ňadra.

Ač se může zdát, že byla Štefánková protřelou hereckou harcovnicí, která se nebála nahoty, později přiznala, že se před natáčecím štábem styděla. A my se jí nedivíme. Střihnout si hned ve svém prvním filmu vášnivou milostnou scénu rovnou s Jiřím Bartoškou, by jistě vyvedlo z míry i mnohem zkušenější herečku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám