Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) byla vždy krev a mléko. Přesto ale víme, že už se po narození dcery Elenky rozhodla k hubnutí. Navštěvuje hodiny bikram jógy, kde se cvičí hodinu a půl při teplotě okolo dvaačtyřiceti stupňů.

"Jitka chodila pravidelně. Jen mě překvapilo, že zatímco my ostatní cvičíme v krátkých šortkách a tílku nebo v úboru z plavkového materiálu, tak ona měla na sobě tepláky a mikinu. A v tom odcházela i do sprchy. Asi aby nikdo neviděl její tělo," svěřila Super.cz jedna z návštěvnic kurzu.

To, jak Jitce cvičení pomohlo, posuďte podle fotografií sami. Když vyrazila na párty na oslavu irského svátku svatého Patrika, možná zvolila nevhodné oblečení a špatný střih džínů, nicméně ty dvě bradičky se na nic jiného než zálibu v dobrůtkách svádět nedají.

A ani Jitčin manžel, tanečník Petr Čadek, už není tak hubený a šlachovitý jako býval. Vaření a konzumace dobrého jídla je evidentně jejich společných koníčkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám