Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alice Bendová (50) chce být pro svého mladšího přítele Michala Topola co nejkrásnější. A i když vykládá, že to dělá hlavně pro sebe, úplně jí to nevěříme. Kdo by si také nechal jen kvůli svému dobrému pocitu píchat injekce do krku?

Alici jsme zastihli na klinice, kde jí lékařka odebrala krev, tu pak přefiltrovala a výslednou substanci desítkami malých píchnutí herečce vpravila do krku. Vlastní krevní plazma má omladit pokožku. I když jí nejprve krk natřela znecitlivující mastí, stejně to nebyl pěkný pohled. "Fakt to nebolelo, cítila jsem jen pár píchnutí," tvrdila Super.cz Alice.

Ta neměla hlídání, a tak vzala do ordinace i svoji malou dcerku Aličku. "Já s ní také chodím na injekce. A je to ženská a jednou bude muset třeba také něco podobného podstoupit," krčila rameny Alice na dotaz, zda není divné brát holčičku k takovému zákroku. "Ale kdybych musela na operační sál, tak ji tam samozřejmě tahat nebudu," doplnila Alice.

"Michal se mnou začal chodit kvůli mně. Asi se mu líbí spíš starší ženy. Ne, líbím se mu já. Ale sama pozoruji, že ženy, které mají mladšího partnera, stárnou pomaleji. Když mají muže o dvacet let staršího, tak možná víc na svůj vzhled rezignují. Ale já chci vypadat k světu i sama pro sebe," uzavřela Bendová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám