Hlavní obsah
Článek

Britka Lauren Yardley už od mládí snila o oblejších křivkách. Když v pětadvaceti letech začala být znuděná ze své chlapecké postavy, rozhodla se získat to, co jí matka příroda nenadělila, a tak podstoupila plastickou operaci prsů, za níž zaplatila téměř 120 tisíc korun. Až doposud by to mohlo znít jako běžný příběh kterékoliv jiné ženy, kdyby ale Lauren nevypadl implantát z prsu.

Krátce po operaci Lauren cítila, že je její pravé ňadro těžké. Lékaři jí diagnostikovali kapsulární kontrakturu - tělo začalo implantát odmítat, a tak drobná blondýnka podstoupila reoperaci, za kterou dala dalších 25 tisíc korun.

O dva měsíce po operaci byla převezena do nemocnice, neboť jí implantát začal vylézat skrz otevřenou jizvu ven z ňadra. Implantát jí lékaři vyjmuli.

Poté ale následovalo nejtěžší období - Lauren musela počkat sedm měsíců na to, aby se její tělo po vyjmutí implantátu zregenerovalo, takže měla jedno ňadro velké a druhé ploché. „Nejhorší věc byla, žít jen s jedním prsem sedm měsíců. Měla jsem rezervovanou dovolenou na Tenerife, kde jsem musela odložit podprsenku, takže si toho lidé všimli,“ uvedla Lauren.

Po zregenerování těla Britka podstoupila poslední operaci, která jí stála třicet tisíc korun. Ta naštěstí dopadla dobře a Lauren se teď snaží upozorňovat ženy na všechny komplikace, které jsou se zvětšením poprsí spojeny. „Lidé se mě často ptají, zda bych šla znovu na operaci. Po tom všem musím říct, že ano. Ničeho nelituji,“ dodala Lauren.

Reklama

Další články

Načítám