Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53), která se momentálně naplno věnuje mateřským povinnostem a doslova září štěstím, jako by z oka vypadla první novodobé Miss Československa Ivaně Christové (53).

Sympatická brunetka ze Slovenska bezesporu patří k nejkrásnějším královnám krásy, které kdy touto soutěží prošly. Csáková se Christové začala nejvíc podobat po překročení magické čtyřicítky.

Ač mají obě dvě vyzrálé dámy naprosto rozdílné profese, mají leccos společného.

Jak Christová, tak Csáková, celý život bojují s váhovými výkyvy, protože na rozdíl od jiných krásek, nemají štíhlost v genech.

S kily navíc se nejvíc potýkala zejména Christová, která se živila modelingem, a tak na své postavě musela tvrdě makat. Léta se trápila dietami a náročným cvičením, které sice pokaždé přineslo kýžené ovoce, ale stačilo se na pár měsíců přestat pravidelně hýbat a zrádný jo-jo efekt byl tu.

Půvabná misska loni dokonce s dietou předepsanou na míru zhubla deset kilo a pochvalovala si, jak se cítí úžasně. Christová se však svou váhou někdy až moc zbytečně zabývá, což je u ní na škodu.

Pořád totiž vypadá skvěle a několik kil navíc této missce rozhodně neubírá na kráse. Možná by muži tolik žádané kypré ženské křivky neměla tolik řešit a vzít si příklad z Ilony Csákové, jež si po porodu syna Dominika s nadváhou vůbec neláme hlavu a dělá dobře.

Ani půl roku po synově narození nepodstupuje žádné drastické diety, cítí se výborně a vyzařuje z ní nefalšovaná pohoda. Navíc to pokaždé byla ženská „krev a mlíko“, která přitahovala muže jako magnet na své ženské přednosti a nikoliv na vystouplá žebra, takže hubnutí u ní nemá vůbec žádný smysl. Na srdci ji navíc může hřát fakt, že vypadá jako naše někdejší královna krásy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám