Hlavní obsah
Článek

Josef Kokta se už hrdě hlásí ke svému druhému synovi. Jeho milenka Ornella Štiková (31) mu minulý týden v pátek porodila syna Quentina. I když se ještě během jejího těhotenství nechtěl podnikatel k dítěti znát, a požadoval po narození testy DNA, nyní je vše jinak.

Pepa v neděli Ornellu a jejího syna poprvé navštívil. V pátek a sobotu syna totiž pečlivě zapíjel v pražských barech. Když malého viděl, byl úplně dojatý.

"Pepa ho nejdřív viděl na fotce, tak říkal, že je fakt nádhernej a že se povedl. Potom, když za námi dorazil do porodnice, bylo to hodně dojemný," řekla Blesku Ornella. "Přišel a říkal Quentinovi: Ahoj, já jsem tvůj tatínek! Choval si ho. Měla jsem co dělat, abych se dojetím nerozplakala," dodala šťastná Ornella.

A co říká mladá maminka na Pepovu oslavu syna, kdy popíjel se sličnými dívkami? Rozhodně to nevypadalo, že by mu jedna z nich, blondýnka Coleta, byla lhostejná. Pohledy do očí, objetí, líbání ručky...

„Ono se mu tam za ten večer vystřídalo x chlapů 
a ženských, všichni mu chodili přát k narození miminka. Některé z nich znám, ale bylo úplně jasný, že ho vyfotí s mladýma holkama, 
a ne se třemi chlapy. Takže tohle jsou věci, které neřeším," dodala zamilovaná Ornella, která Pepovi absolutně věří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám