Hlavní obsah
Článek

Zpěváka Martina Poštu čeká nabitý začátek dubna. První dubnový den vystoupí na velkém charitativním koncertě a hned pár dní poté se žení. Aby vše stihl, svatební šaty už mají s nevěstou připravené a Super.cz je ukázal. Ví ale o pověře, že by ženich měl šaty své vyvolené vidět až při obřadu?

V pondělí 1. dubna vystoupí Pošta na charitativním koncertě pro občanské sdružení Opři se, které má za úkol pomáhat dětem z dětských domovů přímo v domovech nebo později v jejich integraci do společnosti.

„K tomuto sdružení mne přivedla přítelkyně Jiřinka a společně s producentem Martinem Svobodou jsme dostali nápad pro toto sdružení uspořádat koncert s názvem Umělci dětem. Oslovil jsem své kamarády z branže a jsem moc rád, že mě nikdo nezklamal. Na koncertě vystoupí Kamil Střihavka, Monika Absolonová, Vilém Čok, Leona Machálková, Radka Pavlovčinová, Šárka Marková, Tomáš Trapl a v neposlední řadě kouč Jiří Vokáč Čmolík, který se všemi diváky zahraje na novodurové trubky Ódu na radost od Beethovena. Všichni umělci vystoupí bez nároku na honorář,“ vysvětluje Martin Pošta.

Organizátoři mají pro děti už teď připravené hodnotné dary, ke kterým přibude ještě výtěžek ze vstupného. Vstupné na koncert do Divadla Broadway bude 180 Kč, děti budou mít vstup zdarma. Martin Pošta a jeho přátelé plánují, že by se koncerty konaly každoročně.

„Mám pro děti ještě jedno překvapení. Rozhodl jsem se, že dětem, které budou opouštět dětské domovy a budou o to stát, budu nabízet mé koučování zdarma, aby měly jasné cíle a věděly, co od života opravdu chtějí a své cíle naplnily," dodává Martin Pošta.

Zpěvák se koncem roku 2012 rozhodl skončit v muzikálech a začít studovat koučink. „Věnuji se osobnímu rozvoji a již mám své první klienty,“ upřesnil.

Pár dní po koncertě Martina Poštu čeká svatba. „Svatbu chystáme 6. dubna, kdy má narozeniny má přítelkyně Jiřinka. Plánujeme svatbu nevelkou, jen pro rodinu a pár přátel. Za svědka mi půjde syn Matěj. S Jiřinkou jsme se seznámili začátkem loňského roku na internetové seznamce. Přál jsem si mít vedle sebe hlubokou, silnou a krásnou ženu a Jiřinka je žena, která tohle všechno splňuje,“ rozplýval se Martin.

Snoubence spojuje stejný pohled na život. „Oba se zajímáme o osobní růst jak svůj, tak i pomáháme lidem, kteří nás o to požádají. Máme mnoho plánů a jedním z nich je založení vlastní společnosti s názvem Tvořivá síla myšlení zaměřené na osobní růst a rozvoj," uzavřel Pošta.

Reklama

Další články

Načítám