Hlavní obsah
Článek

Modelka Gabriela Dvořáková (35) už zdálky slyší tikot biologických hodin. Protože je ale expřítelkyně Leoše Mareše (47) momentálně bez partnera, protože ten poslední, Jakub Malina, ji vyměnil za Elišku Bučkovou (34), bude si muset ještě počkat.

Proto aspoň s kamarádkou, vicemiss ČR 2009 a první českou vítězkou slovenské modelingové soutěže Face of the Year 2011 Lucií Smatanovou, navštívily kojenecký ústav v Kladně, kde se s miminky nejen pomazlily, ale dovezly jim i dárečky.

Lucie i Gábina se nejprve seznámily s celým dětským centrem, jímž je provedla ředitelka kojeneckého ústavu, kde mají na dvě desítky opuštěných dětí, a poté modelky předaly sponzorský dar. Modelky předaly desítky balíčků dětských hraček, dudlíků, lahviček a mnoho jiných dětských potřeb v hodnotě 25 000 korun.

„Jsme vděčni za každou pomoc, pomohou nám i maličkosti. Lidem, kteří nám cokoli darují, a v našem případě ještě krásným a milým děvčatům, které to předají, budeme vždy velmi děkovat. Návštěva byla moc příjemná,“ vyjádřila se ředitelka dětského centra, paní Gabrielová.

„Miluji děti, když je tu vidím, cítím, jak bych si sama přála své. Jsou to roztomilá a úžasná miminka. Odvezla bych si úplně všechna,“ řekla Gábina, když si chovala jedno z opuštěných miminek.

Lucii celá návštěva dojala až k slzám. „Je velmi smutné, že se lidé u nás dostávají do takových situací, že se vzdají svého dítěte. Nedokážu si to vůbec představit a asi to nikdy nepochopím, ale nepřísluší mi nikoho soudit,“ mínila Lucka.

„Jsem ráda, že tu byly právě Lucka s Gábinou. Obě to pojaly velmi zodpovědně a myslím, že i celé centrum bylo překvapeno, že i lidé, kteří se pohybují v šoubyznysu a žijí pro mnohé lidi jiný život, mají srdce na pravém místě," pochválila celou akci PR manažerka Barbora Navrátilová.

Reklama

Další články

Načítám