Hlavní obsah
Článek

Jaro je tu! Také jste se nemohla dočkat? Zimní výbavu ukliďte do krabic a provětrejte jarní šatník. Astratex.cz si pro vás připravil speciální jarní akci – Happy Days! Se slevou 20 % na celý nákup můžete jaro přivést i do svého prádelníku. Jak slevu získáte? Níže najdete svůj kód.

Unikátní kód, se kterým budete mít slevu 20 % na všechno!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Akce trvá od čtvrtka do neděle a vztahuje se na kompletní sortiment. Jak uplatníte slevu? Stačí jen do připraveného pole v košíku vepsat kód HD313 a je to! Přinášíme vám výběr ze žhavých novinek, které můžete nyní na Astratex.cz pořídit – nechte se inspirovat a ušetřete!

Plný dekolt za všech okolností

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zákaznicemi oblíbená podprsenka nyní i ve fialové barvě! Pozornost si zaslouží především pro svůj unikátní střih, který prsa podpírá zespodu a vytváří plný dekolt i bez vycpávek. Bezchybný tvar zajišťují i všité kostice a širší ramínka. Něžné krajkové zdobení a hravé puntíky působí svěže a mladistvě. Dopřejte si pocit luxusu a sklízejte obdiv.

Novinka pro větší ňadra

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Polovyztuženou podprsenku Stefania ocení hlavně dámy s většími ňadry. Speciální střih do tvaru T poskytne vašim vnadám perfektní zaoblený tvar. Díky vyššímu středu a bavlněnému podšití máte celodenní komfort zaručen. Krajkové zdobení a jemný tyl dodávají tomuto kousku nádech romantiky. Přivoďte si romantickou jarní náladu.

Oslnivý dekolt – pro ženy, které hledají originalitu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednou z nejzářivějších novinek je originální push-up podprsenka Luigi. Unikátní vzhled zaujme každého na první pohled. Košíčky jsou vyplněny tvarovanou měkkou pěnou, která v mžiku vytvoří plný dekolt. Díky nízkému středu padne do hlubokých výstřihů, a vy se tak můžete chlubit výstavním dekoltem. Krajkové zdobení skvěle podtrhne celkový dojem luxusu.

Větší vnady si zaslouží komfort

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Polovyztužená novinka je určena všem dámám, ke kterým byla příroda štědřejší. Střih do tvaru T, boční kostice a pevná ramínka zajistí perfektní tvar a celodenní oporu. Celý den si můžete užívat obdivné pohledy a něžná krajka vás naladí na romantický večer. Nechte se hýčkat!

Další články

Načítám