Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěváka Petera Nagyho (65) jsme tentokrát zastihli v dobré náladě. Nejenže vyprávěl vtipy, ale dokázal si dělat legraci i sám ze sebe. Nagy vypadá vlastně už třicet let stejně, ale obvykle tvrdí, že je vše dílem přírody. "Jsem vděčný genům po mamince," říká.

Všimli jsme si, že pod ofinou, která mu začíná rok od roku na vyšším místě hlavy, už mu mizí vlasová pokrývka. "Pořád mám ještě tak o tři vlasy více než moji vrstevníci," smál se Peter, který rozhodně nehodlá úbytek vlasů řešit tím, že by si je třeba zcela vyholil. "Pro zpěváka je lepší, když se image nemění. To je tak pro herce, kteří střídají role," míní.

A co kudrnky a stále blond barva, o které doposud tvrdil, že mu ji vyšisovalo sluníčko? "Jako každý padesátník si samozřejmě vlasy barvím," překvapil nás Nagy.

Na to, aby dobře vypadal, si prý zvlášť nepotrpí, jak uvedl jedním dechem. "Nechci být žádný šampón. Tak se to říká, ne?" smál se nestárnoucí Peter.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám