Hlavní obsah
Článek

Herečka, zpěvačka a moderátorka Miriam Kantorková nedávno oslavila 78. narozeniny. A nutno podotknout, že i jako dáma v letech vypadá pořád výborně. S přibývajícím věkem začala hrát postavy babiček či pohádkových kmotřiček, které k ní v současnosti skvěle pasují. Diváci si ji jistě pamatují například z role dobrosrdečné sestry Bobiny, kterou ztvárnila v seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Před dlouhými sedmačtyřiceti roky to však byla kráska v nejlepších letech a na filmovém plátně to uměla pořádně roztočit. Diváci mohli oči nechat na jejím bujném poprsí, které neváhala odkrýt ve filmu režiséra Otakara Vávry Romance pro křídlovku.

V úspěšném snímku si tehdy střihla roli smyslné dívky Tonky, jež se úplně nahá koupe v řece, kam za ní skočí student Vojta v podání Jaromíra Hanzlíka. Ten značně vyvinutou krásku vášnivě líbá, dokud ho nevyruší výkřiky staršího pána.

Miriam Kantorková patřila ve své době k opravdovým sexbombám. O rok později ukázala svůj nadupaný dekolt ve filmu Juraje Jakubiska Kristove roky. O tom, že se nahoty na filmovém plátně rozhodně nebála, se přesvědčte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám