Hlavní obsah
Článek

Tak to tu dlouho nebylo. Modelka Tereza Zimová již tři roky žije s podnikatelem Jaroslavem Haštavou, se kterým před ní chodila Monika Absolonová. A světe div se, z Terezy a Moniky se navíc staly nejlepší kamarádky a zpěvačka půvabné modelce dokonce plánuje veselku se svým ex.

"Máme super kluka, který měl šťastnou ruku při výběru svých partnerek," řekla Super.cz Tereza Zimová. "S Jarouškem jsem po rozchodu úspěšně dva roky nemluvila, protože mi vadil. Pak už mi přestal vadit, začali jsme se kamarádit a on pak přivedl tuhle krasavici," prozradila Monika, která dokonce už Jardovi a Tereze plánuje svatbu.

"Chtěla bych, aby se vzali. Věřím jim. Vše to máme s panem Haštavou v plánu a Tereza se to brzy dozví. Přijde a řekne ano. Jestli ne, tak ji zabiju," smála se zpěvačka. "S tou svatbou těžko říct. To ví líp bývalá holka mého chlapce. Já samozřejmě řeknu ano, jen jsem netušila, že už se to blíží," dodala se smíchem Zimová, která už má na oplátku vyhlédnutého chlapce pro Moniku.

"Měla jsem pro ni svého bratránka. Je pěkný, má taky psa. Hodili by se k sobě. Měla jsem je v plánu seznámit na oslavě mých narozenin, ale Monika měla dvoják v divadle, tak nedorazila. Ale nevzdávám to," uzavřela Zimová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám