Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aňa Geislerová (48) a její nový přítel Martin Shenar (48) si přestali hrát s novináři na schovávanou a vyrazili společně na závěrečný galavečer Designbloku. Na opulentní akci v kostele svatého Šimona a Judy se dvojice poprvé prezentovala jako oficiální pár.

Geislerová v šatech posetých flitry se zcela odhalenými zády sice na akci dorazila v doprovodu kolegyně Jitky Schneiderové (51), v první řadě před přehlídkovým molem už ale seděla po boku svého bohatého milence. Něžné doteky, šeptání do ouška a zamilované pohledy nebraly konce.

O něco více se dvojice odvázala na závěrečné párty v restauraci v Bílkově ulici, kde už na ostře sledovaný pár nemířilo tolik objektivů fotoaparátů. Zde se herečka se svým o dvanáct let starším přítelem držela i za ruku a nechala si od svého milého dokonce sahat na zadeček.

Po této demonstraci lásky je zjevné, že manželství Geislerové se Zdeňkem Janáčkem je definitivně minulostí a herečka s nadšením začíná nový život s pohledným podnikatelem. Nikdo se Geislerové asi ani nediví. Shenar je nejen velmi pohledný, ale také pohádkově bohatý. V tuzemsku vydává několik prestižních magazínů v čele s módní Elle, podniká v realitách a díky solárnímu boomu vydělal prodejem několika firem přes čtyři miliardy korun. Pro herečku je to tedy velmi dobrá partie.

Reklama

Další články

Načítám