Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) se po dlouhé době objevil v televizi, uváděl přímý přenos cen Anděl, který vysílala Česká televize. A hned musel čelit podezření, že kšeft dostal z protekce, protože veřejnoprávní televizi nyní šéfuje bývalý ředitel Novy, která bývala Leošovou domovskou televizní stanicí.

"Neoslovila mne Česká televize, ale pořadatelé Anděla, konkrétně Lešek Wronka (63). Jeho návrh ale musela televize schvalovat a panovaly obavy, že se vedení může domnívat, že si tam Petr Dvořák tahá svoje koně z Novy. Jednání jsem se neúčastnil, ale nakonec mne schválili," řekl Super.cz Leoš, který se na scéně po dlouhé době vrátil i ke zpěvu.

"Sám sobě jsem sliboval, že už to neudělám. Napsal jsem si sám text písně, asi to bylo poznat. Den před přenosem jsem to chtěl zrušit. Ale nakonec mne přemluvili. Ale po mně už přišli kvalitní zpěváci a muzika," smál se moderátor.

Mareš se na hudební ceny pořádně vyfikl, do rockového outfitu mělo jeho oblečení daleko. "Přemýšlel jsem o tom, ale řekl jsem si, že je to slavnostní příležitost a oblek se hodí. A já mám obleky rád," prozradil. Super.cz zjistil, že jeho kvádro Dolce a Gabbana vyšlo na 32 tisíc korun.

Partnerka Petra Faltýnová (46) jej do pražského Průmyslového paláce na Výstavišti podpořit nepřišla. "Je v Americe, posílala mi jen andělské esemesky," svěřil Leoš.

Reklama

Další články

Načítám