Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mnohonásobná Slavice v soutěži, kde body nepřipisovali posluchači, ale členové Akademie populární hudby, neuspěla. I když se Lucie Bílá (58) dostala mezi tři nejlépe hodnocené interpretky, titul Zpěvačka roku neobhájila.

Přesto ale dokázala na předávání cen Anděl zaujmout. V konkurenci s o desítky let mladšími zpěvačkami zvolila nejodvážnější róbu.

Bílá poslední roky hodně řeší svoji postavu, denně cvičí a plave v bazénu. Mohla si tak dovolit předvést tělo v upnutých minišatičkách a vypracovanými stehny se pochlubila v ultrakrátké mini. Oč měla kratší šaty, o to delší si od své stylistky nechala na vlasy připevnit příčesek.

Lucie byla mezi nejlepší zpěvačky nominována díky svému poslednímu albu Modi společně s Anetou Langerovou (37) a Ivou Bittovou. Cenu si nakonec odnesla Aneta a Bílá hned po přímém přenosu zmizela. Na párty se neobjevila snad ani na minutu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám