Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Petra Černocká (74) po šedesátce nafotila pořádně sexy fotografie. Odhodila stud a předvedla své křivky, za které by se nemusely stydět ani náctileté modelky. Černocká předvedla, že rozhodně nepatří do starého železa a je pořád kus.

Odvážné fotografie nafotila s fotografem Michalem Skramuským. Z počátku se jí do odhalených modelů nechtělo, ale nakonec svolila. "Paní Petra strčí do kapsy i daleko mladší modelky.

Svou vyrovnaností, šarmem a vnitřním zářením dokazuje, že žena může být krásná a sexy v každém věku," řekl Super.cz fotograf Skramuský.

Z výsledku je nadšená i sama Černocká. "Fotky jsou nádherný. Michal je kontaktní člověk, fotí se s ním jako s kamarádem. Má dar bezprostřednosti. Kdyby mi řekl, ať se vyfotím s kýblem a hadrem na hlavě, tak to udělám taky," řekla se smíchem Super.cz Černocká.

"Nikdy předtím jsem takové fotky nefotila. Bylo to poprvé. Pořád po mě někdo chce fotky s kocourem na klíně v přírodě," usmívá se.

A jaký je recept Černocké na dokonalé křivky a mladistvý vzhled? "Nic speciálního nemám. V mém věku to chce už jenom tři věci - střídmě jíst, hýbat se a mít dobrého kadeřníka," říká Černocká.

Cvičit chodí několikrát týdně. "Mám ráda kolektivní sporty, posilovna není nic pro mě. Oblíbila jsem si skupinové cvičení na balónech," dodala populární herečka a zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám