Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Takto se chová příčetný člověk? Účastník reality show Hotel Paradise a samozvaný zpěvák Leo Beránek, který měl po převzetí anticen Zlatý David, na nichž dělal neskutečný bordel, údajně brutálně zkopat člověka do bezvědomí (on sám to rezolutně popírá), na akci tropil neuvěřitelné hlouposti. Podívejte se na fotku, na níž se zuřivým pohledem pózuje s přirozením v ruce!

„Sice nepochopím, proč tam Leo chodil, když věděl, že se asi nedočká mohutného aplausu, to spíš posměchu, ale dorazil s bandičkou mlátiček a při čekání na baru se choval jako největší buran na světě. S kámoši za zády se choval neskutečně namistrovaně a několikrát se také svlékal donaha,“ potvrdil Super.cz jeden ze svědků Beránková chování.

Ten sám sice uznal, že trochu přestřelil, větší vinu ale vidí na straně pořadatelů. „Nikdo z přítomných nejednal dle vybrané etikety. Uznávám, že ani já, ostatní, natož pořadatelé, moderátor a už vůbec ne publikum,“ uvedl pro Super.cz. Nikdo z jím jmenovaných se ale nesvlékal na veřejnosti tak jako on. Ostatně nejde o první jeho projev lásky k nahotě: svou chloubu ukazoval na párty již dříve

Reklama

Další články

Načítám