Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Josef Kokta v pátek bujaře slavil narození svého druhého syna. Quentina mu v pátek v 7:48 přivedla císařským řezem na svět jeho milenka Ornella Štiková. Zatímco rodina oslavovala v pražském Coco baru, Kokta si vyrazil na alkoholový dýchánek do baru Kozička, do kterého nejraději chodí hokejisté a mladé kočičky.

Kokta celý večer trávil ve společnosti dvou dívek. Obzvlášť blondýnka známého svůdníka Koktu zaujala. Neustále ji objímal, držel za ruku a líbal ji. A ve třech popíjeli jednoho panáka za druhým. Kdo je tajemná blondýnka, která Koktovi učarovala?

Super.cz zná totožnost obou dívek, se kterými trávil Kokta noc. Blondýnka se jmenuje Coleta a v médiích už se objevovala. Byla přítelkyní televizního milionáře Michala Červína, který je nyní odsouzený za finanční podvody k osmi letům vězení. Zajímavostí také je, že Coleta nosí neustále pásku přes oko. Před několika lety vypadla ze 4. patra a jen zázrakem přežila. Přišla ale bohužel o oko.

Druhou kráskou je půvabná brunetka Erika. A ta také není úplně bezejmenná. Jejím přítelem je Leo Beránek, otec rappera a účastníka reality show Hotel Paradise Leo Beránka ml., který nyní plní stránky bulváru za napadení a výtržnosti na udílení cen Zlatý David.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám