Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když po svém vyhazovu z VIP zpráv moderátor Jiří Pomeje (†54) tvrdil, že za tím stojí ženská mafie na Primě, málokdo mu věřil. Jenže nyní televize konečně oficiálně potvrdila, že se na ni vrací Mahulena Bočanová (57) a kontroverzní herec a producent má jasno. „Celou dobu jsem měl pravdu. Smyšlené důvody k mému odchodu o tom, že jsem měl nízkou sledovanost a nesmysly o problémech s alkoholem byly zástěrkou pro to, že holčiny na Primě potřebovaly sehnat kšeft kamarádce,“ řekl Super.cz Pomeje.

„Majdu mám rád, nic proti ní nemám. Ale vyhodili ji z TopStaru, krachla jí televize Pětka, takže bylo potřeba jí najít nový džob. Paní Gottovou z VIPek nikdy nikdo neodstraní, ta je nevyhoditelná, a skončí až ve chvíli, kdy skončí sám pořad. Laďka Něrgešová je ve své pozici výborná, dělá to moc dobře, takže logicky musel jít pryč nejslabší a nejkontroverznější článek Jirka Pomeje. Kdyby mi příště řekli: Jirko, musíš vypadnout, protože potřebujeme flek pro kámošku, bylo by to lepší, než si vymýšlet zástupné důvody,“ myslí si moderátor.

„Primě jsem strašně moc vděčný za šanci. Moc mi pomohla, mohl jsem si vyzkoušet novou roli, byl jsem vidět. A kvůli vyhazovu mi uvolnili ruce pro novou práci. A že nabídek přišlo! Do VIPek mě přivedla Jitka Obzinová, a já jsem za to rád a děkuju jí, ale když jsem se jí po vyhazovu ptal, zda je pravda, že je to kvůli nástupu Mahuleny, tvrdila, že o ničem neví a že teprve budou castingy. Tím mě zklamala. Přitom už to dávno bylo domluvené. Do té doby ke mně ale byla vždy férová,“ tvrdí Pomeje, kterého Obzinová na hodinu vyrazila za údajně sexistické narážky na ženskou mafii na Primě. Spekulovalo se přímo o tom, zda za jeho vylitím z Primy nemůže stát Ivana Gottová, což Karel Gott kategoricky vyloučil, Pomejeho nazval zbabělcem, ozvala se i sama jeho manželka.

„Nikdy jsem o mafii nemluvil. Spíš o holčičím klanu. A už je jedno, které kamarádky to jsou, zda Obzinová, Brzáková, Gottová nebo kdo další. Faktem je, že chlap mezi nimi nevydrží. Majdě ale držím moc palce, je dobrá moderátorka, zvládne to levou zadní,“ dodal Pomeje.

Reklama

Další články

Načítám