Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Štramák Tomáš Klus (37) měl velmi úspěšný loňský rok. Z postu Slavíka sesadil Karla Gotta a potkal osudovou lásku Tamaru Kubovou, se kterou čeká své první robátko. Všechny fanynky napjatě očekávají, zda se zpěvák jejich srdce ještě do porodu prvního potomka objeví v chomoutu. Teprve teď Klus otevřeně prozradil, jak se na oficiální akt dívá.

„Jsme přesvědčeni o tom, že se milujeme a nepotřebujeme to nikomu dokazovat. Svatba není pro tebe ani pro nevěstu, ale pro to okolí, aby si uvědomilo, že jste spolu, že k sobě patříte,“ rozpovídal se pro Aha! Klus, který do budoucna však svazek nevyloučil: „ Jsem přeci jenom trochu konzervativní a na svatbu se těším.“

Pohlaví dítěte Klus i jeho láska znají. Prozradit jej ale nechtěl. „Víme to, tedy aspoň Tamča to říká, ale necháváme si to pro sebe,“ míní Klus, který si těhotenství své partnerky užívá a na své první dítě se nesmírně těší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám